van Veen Uitvaartzorg

Uitvaart regelen Franeker – van Veen Uitvaartzorg

We verzorgen de uitvaart in Franeker van uw dierbare

Bent u op deze pagina gekomen vanwege het overlijden van uw partner of dierbare? Gecondoleerd met uw verlies. Het is een moeilijke tijd, een tijd waarin ook veel geregeld moet worden. Bent u op zoek naar overzicht en duidelijke afspraken in deze drukke tijd? Dan is van Veen Uitvaartzorg er voor u. Wij zijn er voor u om de uitvaart van uw naaste te regelen en te begeleiden. Een uitvaart is erg persoonlijk. Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. Wilt u bijvoorbeeld een condoleance of uitvaart in Franeker op een bijzondere locatie of een andere plaats in Friesland? Alles is bespreekbaar.

Kan ik zaken vastleggen als er nog geen overlijden is?

Is er geen overlijden, maar wilt u alvast zaken vastleggen of bespreken? U plant een voorgesprek gemakkelijk bij ons in. De gegevens blijven digitaal beschermd en zijn te wijzigen wanneer uw wensen veranderen.

Een complete en persoonlijke uitvaart regelen in Franeker

Bij van Veen Uitvaartzorg helpen we in alle stappen van de uitvaart. We ontzorgen u, door ervoor te zorgen dat alle nodige zaken geregeld worden. U heeft meer tijd voor uzelf en uw familie in een moeilijke tijd. De tijd dat u uw familie misschien wel het meest nodig heeft.

Hulp met iedere Uitvaart verzekering

Heeft u een uitvaart verzekering bij DELA, Monuta, a.s.r. of een andere uitvaartverzekeraar? We zorgen ervoor dat het verzekerde bedrag netjes wordt verrekend met de kosten van de uitvaart.

Plan een voorgesprek voor een toekomstige uitvaart in Franeker

Heeft u al eens gedacht aan een voorgesprek? Dit geeft u rust. Er is duidelijkheid over de wensen voor de uitvaart, ook voor uw nabestaanden.

Uitvaartverzorgster Iris van der Veen staat aan het water in Harlingen.

Iris van der Veen

Neem gerust contact met ons op
over uw uitvaart in Franeker

We zijn ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 

Direct een overlijden melden? Bel met het onderstaande nummer.

Waarom u van Veen Uitvaartzorg kiest voor een uitvaart in Franeker

van Veen Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming. U heeft één contactpersoon dat is de uitvaartverzorger

We nemen de tijd die nodig is en maken iedere uitvaart passend bij uw wensen of de wensen van uw dierbare. We leggen de gemaakte afspraken altijd vast. Wel zo prettig, want alles onthouden kost veel moeite. Waar mogelijk werken we samen met lokale ondernemers. Als het moet, kunnen we snel schakelen. We hebben veel zaken in eigen beheer, zoals het opmaken en drukken van rouwdrukwerk, het opmaken en versturen van rouwadvertenties. Meer weten? Kijkt u eens op over ons. Naast uitvaarten in Franeker, zijn we actief in heel Friesland. Als wij de kwaliteit waar wij voor staan ook buiten Friesland kunnen leveren, ook dan kunt u bij ons terecht.

Uitvaartondernemer Iris van der Veen staat bij het stadhuis in Franeker.

Wij werken onder andere samen met ...

De Kistemakker

De Kistemakker (De Kistenmaker in het Fries) maakt het verschil tussen massaproductie en uniek werk. Graag wil hij weten, om wat voor persoon het gaat. “Hoe was hij, waar hield zij van”.

www.dekistemakker.nl

Uitvaartcentrum Andringastate

Afscheidscentrum en Crematorium Andringastate is een uniek en sfeervol uitvaartcentrum met uitzicht over de Friese landerijen. Rust, ruimte en tijd voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene.

www.andringastate.nl

Bloom & Style

Bloom & Style verzorgt prachtige (rouw) boeketten voor uw uitvaart in Franeker. Kies een vooraf samengesteld boeket, of stel zelf uw boeket samen.

www.bloomenstyle.nl