van Veen Uitvaartzorg

Partners

Wij werken samen met ...

Bloom & Style – Bloemen

Omdat bloemen een belangrijke rol spelen voor het bepalen van de sfeer helpt Anja Bloom en Style bij het kiezen van een mooi rouwstuk. Van warm en kleurrijk tot ingetogen.

Bloom & Style Anja in Harlingen. De mooiste boeketten, rouwboeketten voor een uitvaart en trouwboeketten voor een trouwerij.

Hoogland Uitvaartkisten

Hoogland is begonnen met het maken van kisten in 1925. Wij bieden een breed assortiment van kisten aan waaruit u kunt kiezen voor een begrafenis of crematie. 

Ceremonica

Grote momenten in het leven met heel verschillende emoties. Maar ze hebben ook wat gemeen. Ze verdienen namelijk het juiste woord op het juiste moment! Dat is zo belangrijk! Dat creëert een goede sfeer, brengt een gevoel van verbinding en er ontstaan dierbare herinneringen.

www.ceremonica.nl

Ceremonica is een onderneming gerund door Monica Jorna. Zij is ceremonieel spreker voor o.a. uitvaarten in Friesland en trouwambtenaar.

Andringastate

Afscheidscentrum en Crematorium Andringastate is een unieke en sfeervolle locatie met uitzicht over de Friese landerijen. Rust, ruimte en tijd voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene.

www.andringastate.nl

Afscheidscentrum en crematorium Andringastate is een prachtige locatie voor een uitvaart in Friesland gelegen in Marsum, vlakbij Leeuwarden. Het is een locatie waar mogelijkheden zijn voor een uitvaart met afscheidsdienst, condoleance en crematie.

Broodje Nuchter

Het logo van Broodje Nuchter. Broodjes, soep, smoothies, salades & meer!

Homminga's Fijne Winkeltje

Het logo van Homminga's Fijne Winkeltje. Een speciaalzaak in noten, kaas, vleeswaar, salades en broodjes.

Een stijlvolle uitvaart

Vervoer kan met een auto, maar wij bieden ook de mogelijkheid uw dierbare te vervoeren met paard en wagen. Een stijlvolle uitvaart beschikt onder andere over een zwarte rouwkoets, een witte rouwkoets, een uniek uitvaart sjees, een friese rouwbaar, een boerenwagen en een traditionele Miedemawagen. Er is veel mogelijk! 

https://www.eenstijlvolleuitvaart.nl/

Memoriz afscheidsfotografie

Een ervaren afscheidsfotograaf legt de meest dierbare momenten vast die ontstaan tijdens de dag van het afscheid. Momenten van verbinding, een liefdevolle blik, steun en liefde worden vastgelegd.

Soms zeggen beelden meer dan woorden, vooral op momenten waarop woorden tekortschieten.

Het logo van Memoriz, afscheidsfotografie.

Wijbe - Ontwerp Web & Print

Wijbe - Ontwerp Web & Print, voor uw logo, huisstijl, drukwerk en reclame.

Loop Cocoon | Levende Doodskist

Word één met de natuur en laat nieuw leven bloeien met ’s werelds eerste levende doodskist: de Loop Living Cocoon™

www.loop-biotech.com

Loop Living Cocoon - 's Werelds eerste Levende doodskist

De Kistemakker

De Kistemakker (De Kistenmaker in het Fries) maakt het verschil tussen massaproductie en uniek werk. Graag wil hij weten, om wat voor persoon het gaat. “Hoe was hij, waar hield zij van”.

www.dekistemakker.nl

De Kistemakker, handgemaakte uitvaartkisten, grafkisten naar wens.

Memories uitvaartmuziek

Live muziek bij een uitvaart geeft een persoonlijk karakter aan de ceremonie. Samen kijken en luisteren naar live muziek creëert een bijzondere sfeer. Van Jazz

Het logo van Memories Uitvaartmuziek.