van Veen Uitvaartzorg

Over ons

Met wie u contact heeft.

We bespreken de onderdelen van een uitvaart met u. Graag denken we met u mee om de wensen van u en uw dierbare zoveel mogelijk te realiseren.

van Veen Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming in het verzorgen van een begrafenis of crematie in Harlingen, Franeker, Makkum, Bolsward, Dronryp, Sneek of Leeuwarden. Is de wens om de uitvaart op een andere plaats te houden, alles is bespreekbaar. We regelen een uitvaart in heel Friesland en soms ook daarbuiten. 

Een uitvaart regelen, of een voorgesprek inplannen?

Wilt u meer weten over de inhoud van een uitvaart? Kijkt u eens op onze homepagina. Daar beschrijven we in een aantal stappen wat er gebeurt, wanneer iemand komt te overlijden. Zodra u contact met ons heeft, bespreken we aan de hand van uw wensen de inhoud van de uitvaart. U legt ook alvast zaken vast tijdens een voorgesprek. Een vrijblijvende kennismaking voor een uitvaart. Dit kan een gevoel van rust geven. Neem gerust contact met ons op om een kennis te maken.

Casper van Veen

Ik ben Casper van Veen, geboren in 1978 en samen met mijn vrouw Wilma heb ik twee zonen. Sinds 2014 ben ik uitvaartverzorger.

Na geruime tijd stage te hebben gelopen voor uitvaartondernemingen in de regio’s Harlingen en gemeente Súdwest-Fryslân vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. En ben ik in 2015 voor mijzelf begonnen.

Dit werk geeft mij veel voldoening. Met name het daadwerkelijk contact hebben met nabestaanden en het naar de wensen van de familie regelen van de uitvaart geeft mij een goed gevoel. Dat betreft het overleg, de invulling van de uitvaart, het bijstaan van de familie en het in goede banen leiden van de begrafenis of crematie.

Ik heb gekozen om zelfstandig een uitvaartonderneming te beginnen, omdat ik een eigen lijn wil uitzetten en zo vrij mogelijk wil zijn om mee te denken met de nabestaanden ongeacht de hoeveel tijd die daarvoor nodig is.

Naast mijn werk als uitvaartverzorger ben ik ook vrijwilliger bij de KNRM.

Casper van Veen zit voor u klaar om uw uitvaart in Friesland te regelen.

Iris van der Veen

Mijn naam is Iris van der Veen, geboren in 1993 en woonachtig in Franeker. Ik heb de opleiding Leisure management afgerond en ben daarna werkzaam geweest in een juwelierszaak en een bakkerij. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, die heb ik gevonden als uitvaartverzorger bij Van Veen Uitvaartzorg.

Iedereen verdient een waardig, liefdevol en persoonlijk afscheid.

Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe fijn de samenwerking met de uitvaartverzorger kan zijn. Hoe fijn het is dat er iemand is die zaken uit handen neemt, een luisterend oor biedt en toch ook de vele zaken regelt die in korte tijd moeten gebeuren. Ik hoop nu dat ik die persoon kan zijn voor u. Op een persoonlijke, maar professionele manier help ik u de periode na het overlijden. Ik help u om een passend afscheid te organiseren, maar waar nodig ook te adviseren en ondersteunen in het maken van keuzes. U staat er niet alleen voor.

Uitvaartverzorgster Iris van der Veen staat aan het water in Harlingen.

Wilt u meer weten over een uitvaart of vrijblijvend kennismaken?

U bent welkom op de Voorstraat 2 in Harlingen, of we komen bij u thuis. Bel of e-mail ons om een geschikt moment te plannen.

Handige links