van Veen Uitvaartzorg

Over ons

Met wie u contact heeft.

Casper van Veen

Ik ben Casper van Veen, geboren in 1978 en samen met mijn vrouw hebben wij twee kinderen.

Sinds 2014 ben ik uitvaartverzorger.

Na geruime tijd stage te hebben gelopen voor uitvaartondernemingen in de regio’s Harlingen en gemeente Súdwest-Fryslân vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. En ben in 2015 voor mijzelf begonnen.

Dit werk geeft mij veel voldoening. Met name het daadwerkelijk contact hebben met nabestaanden en het naar de wensen van de familie regelen van de uitvaart geeft mij een goed gevoel. Dat betreft het overleg, de invulling van de uitvaart, het bijstaan van de familie en het in goede banen leiden van de begrafenis of crematie.

Ik heb gekozen om zelfstandig een uitvaartonderneming te beginnen, omdat ik een eigen lijn wil uitzetten en zo vrij mogelijk wil zijn om mee te denken met de nabestaanden ongeacht de hoeveel tijd die daarvoor nodig is.

Naast mijn werk als uitvaartverzorger ben ik ook vrijwilliger bij de KNRM.

Over-mij-Casper-van-Veen-Uitvaartzorg
Susanne-profiel-01

Susanne Visser

Ik ben Susanne Visser, 21 jaar oud en woon in Burgwerd. Ik heb de opleiding als ‘uitvaartbegeleider’ gevolgd en afgerond. Daarnaast nog meer theoretische en veel praktische ervaring opgedaan. Ook heb ik geleerd dat er veel mogelijk is op het gebied van de dag van de uitvaart, veel meer dan sommige mensen denken. 

Ik ga u helpen om een passend afscheid te organiseren. Een passend afscheid is het begin van een waardevolle herinnering. Voor u als nabestaande is het van belang dat u op een goede en eigen manier afscheid kan nemen. Samen gaan wij opzoek naar wat bij u past en komen we tot een mooi en passend afscheid. Mijn liefde, empathie en aandacht kan daar een bijdrage in leveren.