van Veen Uitvaartzorg

Uitvaart Harlingen – van Veen Uitvaartzorg

Een persoonlijke en ontzorgde uitvaart in Harlingen

Er komt in de periode na een overlijden veel op u af. We begrijpen dat het lastig kan zijn om aan alles te denken, dus zijn wij er voor u. Wij regelen een uitvaart in Harlingen van begin tot eind, uiteraard zoals uw geliefde gewenst zou hebben. Van aangifte doen bij de burgerlijke stand, laatste verzorging, het uitzoeken van de kist en bloemstukken, de afscheidsplechtigheid en het opmaken en drukken van rouwkaarten en/of rouwadvertentie. Alles is in eigen beheer, op deze manier kunnen we snel schakelen.

Uitvaartverzorging in Harlingen

Een uitvaart, u staat er niet elke dag bij stil. Wat komt er kijken bij een uitvaart? Waar moet ik aan denken? We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

 Lokaal en dichtbij
 U heeft één contactpersoon
Volledig ontzorgen 

Overlijden melden in Harlingen?

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Casper van Veen zit voor u klaar om uw uitvaart in Friesland te regelen.

Casper van Veen

Van Veen Uitvaartzorg voor uw uitvaart in Harlingen

Casper is sinds 2014 uitvaartverzorger in Harlingen. Na ervaringen met uitvaartondernemingen in de regio’s Harlingen en gemeente Súdwest-Fryslân is Casper gestart met van Veen Uitvaartzorg

Het ‘daadwerkelijk’ contact hebben met nabestaanden en de wensen van de familie invulling geven tijdens de uitvaart geeft veel voldoening. Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders.

Als uitvaartverzorger in Harlingen wil Casper zo vrij mogelijk zijn om mee te denken met de nabestaanden. Ongeacht de hoeveelheid tijd die daarvoor nodig is.

Hoe wij een begrafenis of crematie in Harlingen verzorgen

Een uitvaart bestaat uit meerdere onderdelen en onderwerpen. We nemen met u door hoe het verloopt van begin tot eind.

1. Melden van het overlijden

Komt iemand thuis te overlijden? Belt u dan eerst de huisarts. Deze komt om het overlijden officieel vast te stellen en u op dat moment te ondersteunen. Ook vult de arts overlijdenspapieren in. Wanneer iemand overlijdt in een ziekenhuis of een verpleeghuis zorgt het verplegend personeel dat er een arts komt.

Is het overlijden gemeld? Belt u dan met uw uitvaartverzorger in Harlingen om de uitvaart te bespreken.

2. Bespreken van uw wensen voor de begrafenis of crematie

Ondanks alle verdriet bij een sterfgeval moeten er ook praktische zaken worden geregeld. We komen bij u langs om de wensen voor de uitvaart door te nemen. Bij ons langskomen op kantoor is ook mogelijk. De verzorging van uw dierbare wordt tijdens het eerste contact meteen besproken en geregeld.

3. Opmaken van de rouwkaart en rouwadvertentie

Er zijn verschillende manieren waarop u het overlijden kenbaar maakt. U maakt zelf de keuze of u een rouwkaart en/of rouwadvertentie wenst. Wilt u hulp in het maken van een begin van de tekst? Ter inspiratie hebben we een boekje met voorbeelden van rouwkaarten en -teksten. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.

4. Na de uitvaart
De vuurtoren van Harlingen.

Wat krijgt u als u ons kiest voor een uitvaart in Harlingen?

U als nabestaande, gaat vaak moeilijke tijd tegemoet. Dat kan zijn na het overlijden van uw dierbare, tijdens het regelen van de uitvaart of nadat de begrafenis of crematie is geweest. We begrijpen dat het lastig is om overal rekening mee te houden. Daarom ontzorgen we en denken graag mee over de invulling van het afscheid. Zo bent u zelf minder bezig met regelen en heeft u meer tijd te besteden aan de dingen die het belangrijkste voor u zijn.

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders.

Persoonlijk contact

Samen gaan we proberen de uitvaart zo af te stemmen, zoals uw geliefde gewenst zou hebben.

Rouwdrukwerk

Het rouwdrukwerk regelen wij zelf. We drukken de rouwkaart, liturgie en/of dankbetuiging. Eigen ontwerp mogelijk.

Duidelijke afspraken

Uw afscheid kunnen we maar één keer doen. Transparant zijn en heldere afspraken maken, is erg belangrijk.

Voorgesprek

Is er geen overlijden, maar wilt u wél alvast afspraken maken? Vraag een voorgesprek aan, dit geeft u rust.

Ook zónder Uitvaart-verzekering

Altijd mogelijkheden in overleg.
En direct contact met uw verzekeraar.

Alles onder één dak

U heeft één aanspreekpunt, dat zijn wij. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.
Bekijk onze diensten.

Wij werken onder andere samen met ...

Bloom & Style

Bloom & Style verzorgt prachtige (rouw) boeketten voor uw uitvaart in Harlingen. Kies een vooraf samengesteld boeket, of stel zelf uw boeket samen.

www.bloomenstyle.nl

Uitvaartcentrum Andringastate

Afscheidscentrum en Crematorium Andringastate is een uniek en sfeervol uitvaartcentrum met uitzicht over de Friese landerijen. Rust, ruimte en tijd voor een persoonlijk laatste afscheid van een dierbare overledene.

www.andringastate.nl

Ceremonica

Grote momenten in het leven met heel verschillende emoties. Maar ze hebben ook wat gemeen. Ze verdienen namelijk het juiste woord op het juiste moment! Dat is zo belangrijk! Dat creëert een goede sfeer, brengt een gevoel van verbinding en er ontstaan dierbare herinneringen.

www.ceremonica.nl

Welke uitvaartverzorger of uitvaartondernemer moet ik kiezen?
Wie is de beste of staat in de top 10? Het zijn misschien vragen die u zichzelf stelt. We begrijpen dat u het beste wenst voor de uitvaart van uw dierbare. Maar wat is nu precies het beste? Kijk u naar de locatie en bereikbaarheid? Of gaat het meer om de uitstraling van de uitvaartkist of rouwauto?

Er zijn meerdere uitvaartverzorgers die uitvaarten verzorgen in en rondom Harlingen.
Denk bijvoorbeeld aan: Manning Uitvaartzorg, Stegenga Uitvaartzorg, Meride Uitvaartverzorging, Mavendo Uitvaartzorg en Haaksma & de Haan Uitvaart.

Het gaat erom dat u een goed gevoel en een fijne klik heeft met de uitvaartverzorger.
Dat u het gevoel heeft: “Ik voel me hier prettig bij, het komt goed.” Bij van Veen Uitvaartzorg heeft u contact met Casper of Iris. U houdt altijd dezelfde contactpersoon en met elke vraag kunt u bij hen terecht. Samen zorgen we ervoor dat u later terugkijkt op een waardevol afscheid en prachtige herinnering.